Kirsten de Vos

Op zondag 27 augustus heeft Kirsten de 1e lessen voor DANZA-D1 gegeven. Dit is het grote dansproject, waarbij de deelnemers zich minimaal 80 uur onderdompelen in alle facetten van dans. De 1e perfomance van deze dansers was te zien van 15-17 september op het festival OEVERLOOS in Zutphen. Zij hebben daar een geweldige opening van het festival verzorgd. 

Op zondag 28 januari 2024 dansen de dansers van het 1e jaarn de voorstelling WE THE GENERATION in de Hanzehof. Indien nog beschikbaar, kun je de kaarten voor deze voorstelling rechtstreeks aanschaffen bij de Hanzehof, of via deze site.

Als deelnemer aan het DANZA-project, ontvang je aan het eind van ieder goed afgerond jaar een erkend certificaat. Om het certificaat te behalen, moeten je minimaal 80% hebben deelgenomen aan de DANZA-reis. Wanneer je alle geplande lessen, trainingen en workshops aanwezig bent geweest, kun je het jaar goed afronden. Alle lessen, trainingen en workshops zijn kostenloos, wanneer je bent aangemeld of ingeschreven voor DANZA. Het eerstvolgende jaar start in februari 2024. Wil jij ook meedoen met de introdutie-workshops, dan kun je hiervoor binnenkort een plaats reserveren in de agenda.