Dance is the hidden language
of the soul of the body
-Martha Graham-

Meest gestelde vragen

Mag ik als ouder/verzorger/partner bij een training aanwezig zijn?
Nee. Een aantal keren per jaar zijn er try-outs, waarbij iedereen welkom is. De try-outs staan vermeld onder de kop trainingen.
 

Moet ik bij alle trainingen en excursies aanwezig zijn?
Wil je voor het erkende certificaat in aanmerking komen, dan moet je tenminste 80% aanwezig zijn geweest. In de reis die je maakt met DANZA moet je aangeven hoeveel tijd je aan ieder onderdeel hebt besteed. Deze reis wordt onafhankelijk beoordeeld.
Dus ja, je aanwezigheid bij alle DANZA-activiteiten wordt op prijs gesteld. Wij houden een presentielijst bij. Dit ook in verband met de veiligheid. Mocht er iets gebeuren, dan weten wij precies wie er waar in welke training staat. 
 

Hoe lang duurt een DANZA-jaar?
Dit eerste jaar van DANZA is compact. We starten met de trainingen in week 34. Het DANZA-jaar eindigt na de laatste voorstelling in 2023. Wil je in aanmerking komen voor het certificaat, dan moet je 80% aanwezig zijn gedurende het jaar. 
 

Mag ik mijn mobiel gebruiken tijdens de training?
Er zijn momenten dat je gebruik moet maken van je telefoon tijdens een training of workshop. Dat kan zijn voor een story op TikTok, Instagram of een ander social media kanaal. Wanneer je verder niet stand-by hoeft te zijn, is je telefoon niet geoorloofd.
 

Mag er worden gegeten en gedronken voor of na de trainingen?
Een bidon is in alle lessen toegestaan. Eten mag niet in de studio's. 
 

Kan ik met buitennschoenen op de vloer?
Nee, het is verplicht om binnenschoenen te gebruiken. Je wisselt je schoenen voor een training. Voor bepaalde trainingen, zoals ballet en bij moderne dans zijn er aangepaste kledingvoorschriften. Je danst deze trainingen veelal op blote voeten of sokken.

Mocht je vraag hier niet bij zitten, laat het ons weten via de mail of stuur een appje.
Team DANZA
info@marsbentumdanst.nl | 06.51231664