Commercial Dance

Commercial Dance is een dynamische en energieke dansstijl die zijn oorsprong vindt in de commerciële muziekindustrie en de entertainmentwereld. Het combineert invloeden uit verschillende dansstijlen, zoals hiphop, jazz, streetdance en moderne dans, om een unieke en eigentijdse uitstraling te creëren.

Bij DANZA richten wij ons op diverse dansstijlen en krijg je de kans om kennis te maken met Commercial Dance. Tijdens de lessen leer je de technische aspecten van de stijl, zoals krachtige en scherpe bewegingen, isolaties en complexe choreografieën. Je ontwikkelt ook een gevoel voor ritme, muzikaliteit en expressie, waardoor je je persoonlijke stijl kunt ontdekken en de muziek tot leven kunt brengen met je dans.

Commercial Dance biedt dansers de mogelijkheid om hun vaardigheden en creativiteit te uiten op energieke en commerciële muziek. Het is een geweldige manier om jezelf uit te dagen, zelfvertrouwen op te bouwen en plezier te hebben terwijl je danst. Binnen DANZA kun je deelnemen aan lessen en workshops die specifiek gericht zijn op Commercial Dance, waardoor je de kans krijgt om je vaardigheden te verbeteren en je passie voor dans te laten groeien.

Kortom, Commercial Dance is een veelzijdige dansstijl die verschillende invloeden combineert. Bij DANZA kun je deze urban dansstijl ontdekken en je technische vaardigheden, expressie en creativiteit ontwikkelen in een inspirerende en ondersteunende omgeving.