DANZA NIEUWS

DANZA op school

26 mrt 2024

                                                    .

Ontdek de Magie van Dans op School!

Ben je op zoek naar een unieke manier om dans en beweging in het curriculum van je school te integreren? DANZA is een innovatief project dat de magie van dans naar jouw school brengt.

Talentontwikkeling, passie en plezier staan centraal, terwijl leerlingen kennismaken met diverse dansstijlen. Daarnaast leren ze in totaal 30 uur veel over zichzelf, zelfvertrouwen en werken ze aan mentale weerbaarheid.

Planning & organisatie
DANZA biedt flexibiliteit in planning, met lessen die grotendeels tijdens schooluren plaatsvinden en vakanties vermijden. Bovendien kunnen workshops zowel op school als in aangesloten studio's worden gehouden.

Trainingssessies
De trainingssessies zijn verspreid over de afgesproken periode met de school. Elke sessie werken ze 3-6 uur samen met ervaren dansdocenten, choreografen of een andere expert en is altijd een combinatie van dans en filosofie. Het doel is om tijdens dit project een breed scala aan dansstijlen aan te bieden, waardoor de leerlingen een diepgaande kennismaking krijgen met de wereld van dans én met zichzelf.

Kosteloze deelname aan DANZA
De school hoeft enkel de aanvraag in te dienen. Wij staan klaar om de school volledig te ondersteunen bij dit proces, zodat u zich volledig kan richten op het faciliteren van het project.

Meld je school vandaag nog aan bij DANZA en geef je leerlingen de kans om te stralen en te groeien.

Meer info en aanmelden: neem contact op met Mars Bentum | 06 512 316 64 of stuur een email: marsbentum@icloud.com